Kassa en Online agenda voor je beautysalon of praktijk

Online agenda en kassa systeem voor iedere salon

Een goed reserveringssysteem of een kassasysteem kan een geweldige mooie toevoeging zijn op de werkzaamheden in een salon.

1Afspraaksoftware.nl is speciaal voor alle salons in Nederland in de beautybranche.

Met dit reserveringssysteem heb jij altijd en overal inzicht in jouw agenda en boekingen. Met de automatische afspraakherinneringen vergeten klanten de afspraak in jouw salon niet. Op deze manier heb je minder no-shows en bespaar je direct op onnodige kosten.

Jouw salon is met de online agenda beter vindbaar en hierdoor krijg je meer klanten in je salon. Ben je bezig met een behandeling? Geen probleem, want klanten kunnen online een afspraak bij jou maken op de momenten dat jij hebt aangegeven dat je ruimte hebt in de agenda. 

                        

Wil jij je klanten de mogelijkheid geven om online afspraken bij jou te laten maken? 

Via de reserveringssystemen van www.1beautyafspraak.nl en www.1afspraak.nl is jouw salon boekbaar wanneer jij plaats hebt in je online agenda.  Je kunt hiervoor ook een button plaatsen op je website, zodat klanten ook via jouw website op ieder moment online een afspraak kunnen maken. 

1BeautyAfspraak.nl en 1Afspraak.nl zijn beide een uniek reserveringssysteem die 100% online werkt. Updates gebeuren automatisch en installaties zijn niet nodig. Het is eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Je kunt vandaag nog online en binnen een paar uren kun jij al profiteren van deze unieke salon software. En zie je er tegen op? Dat hoeft niet! Wij helpen je graag op weg en onderweg.


Iedere ondernemer richt zich met liefde op zijn eigen werkzaamheden. Helaas hoort de financiële administratie daarbij.  De btw-aangifte bijvoorbeeld. Wil jij niet iedere maand een tijdlang met je hoofd tussen de pinbonnetjes zitten of wil je in één oogopslag zien wat jouw omzet was deze maand en wat je als btw moet afdragen?  
Gebruik het kassasysteem van 1Afspraaksoftware en je hebt een volledig, goedkoop kassasyteem die jou hiermee helpt.Heb jij een salon en werk je alleen?

Speciale ZZP bundel:

Voor alle ondernemers zonder personeel heeft 1Afspraak.nl een speciale ZZP-bundel gemaakt..
Een kassasysteem met een reserveringssysteem voor slechts €22,50 per maand.
Benieuwd naar deze speciale bundel voor ZZP-ers?   ZZP bundel

Met deze salon software is het runnen van een salon erg gemakkelijk. De software is ontwikkeld voor:

-Beautysalons       -Nagelstudio's       -Massagesalons      - Zonnestudio's      -Pedicures      -Kapsalons

1BeautyAfspraak.nl is een onderdeel van 1Afspraak.nl.

 • BTW aangifte nu een fluitje van een cent

  BTW aangifte nu een fluitje van een cent

  Werk je met de kassa van 1Beautyafspraak.nl dan is de btw aangifte een fluitje van een cent. Als ondernemer moet je zorgen dat je je...

  Lees meer
 • Afspraak button op je eigen website

  Afspraak button op je eigen website

  Het is belangrijk dat klanten je weten te vinden en op ieder moment een afspraak kunnen maken....

  Lees meer
Meer nieuws