Dé Kassa software voor iedere salon - 1Afspraaksoftware.nl

Kassa software

Kassa software

Veel ondernemers met een salon kiezen voor de kassa software van 1Afspraaksoftware.nl omdat het de meest voordelige kassa software voor het MKB is met alle mogelijkheden die je nodig hebt zoals afrekenen, omzet, voorraad en klantbeheer.
De kassa is gemakkelijk uit te breiden met de online agenda van 1Afspraaksoftware.nl. Voordeel van de combinatie van de online agenda met het kassa systeem is dat je vanuit de online agenda direct kunt afrekenen op naam van de klant.  De factuur wordt direct op naam van de klant gezet en meegenomen in het klantenbeheer.

Zeer gebruiksvriendelijk kassa systeem

Onze kassa werkt met grote buttons die zowel via een touchscreen als via het toetsenbord en de muis kunnen worden bediend. Liever ook werken met een barcode- scanner? Dat is uiteraard mogelijk. 
Alles is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Zelfs zonder computerkennis is het systeem te gebruiken. Nadat jij je hebt aangemeld, ontvang je 3 maanden gratis een proefperiode van deze kassa software. Je ontvangt van ons inlogcodes, waarna jij kunt beginnen met het afrekenen op je eigen kassasysteem. Lijsten kun je uitprinten via een printer of opslaan als PDF. Ideaal voor bijvoorbeeld de btw- aangifte iedere maand. 

Geen hardware nodig

Dure hardware aanschaffen is niet nodig. Deze kassa software kan gebruikt worden op iedere computer, laptop of tabelet. Met een inlogcode heb je direct je kassa tevoorschijn. Dat is helemaal een goedkope oplossing. Wij bieden dit uitgebreide en gebruiksvriendelijk kassa systeem aan voor slechts € 15,- per maand.

Uniek kassasysteem

Software installeren op een computer is ook niet meer nodig. Wij hebben de software geïnstalleerd op een centrale server. Hierdoor zijn je gegevens zeer goed beveiligd en hoef je geen back ups meer te maken. De updates doen wij 's nachts, zodat je hier geen hinder van hebt. Wat je wel nodig hebt? Een computer of laptop of tablet met internetverbinding. Dit zijn de ingrediënten om gebruik te kunnen maken van onze kassa software.  

De voordelen:

  Deze kassa software kan op diverse werkplekken gelijktijdig worden gebruikt
  Geen kantoorversie nodig om thuis of op kantoor in te loggen
  Geen backup of update meer noodzakelijk in de salon

Wij geven gratis telefonisch een vrijblijvende demonstratie van de kassa.

 

Vraag een gratis demo aan


Lage kosten

Wij werken met een klein team en geven wij geen torenhoge kosten uit aan grote beurzen. Wij geven onze demo's online en gaan niet bij alle salons langs. Daardoor kunnen wij de kosten laag houden en betaalt een salon slechts €15,- per maand. Toch kennen wij onze salons erg goed. 

Spaarpuntensysteem

Het kassasysteem is uitgerust met een spaarpuntensysteem die je kunt gebruiken voor je klanten. Indien gewenst worden de spaarpunten automatisch bij de klanten bijgeschreven. Je hebt geen pasjes meer nodig. De klanten kunnen zelf online zien hoeveel punten ze gespaard hebben. Dit systeem hoef je uiteraard niet te gebruiken.

De kassa software is inclusief:

  Klantenkaarten
  Spaarpuntensysteem (volledig digitaal)
  Mogelijkheid tot combinatie betalingen (gedeelte pin en gedeelte contant)
  Rekenhulp bij contante betalingen
  Koppeling met online afsprakensysteem mogelijk
  Voorraadbeheer en besteladvieslijst

Beschikbare financiële lijsten en overzichten:

  Gemaakte verkoop facturen
  Omzet per dag of periode
  Omzet per medewerk(st)er per dag of periode
  Verkopen (aantallen) per medewerk(st)er en totaal
  Omzet per klant per dag of periode
  Omzet per BTW-tarief per dag of periode
  Omzet per behandeling of product
  Omzet per zelf aan te maken omzetgroepen
  Omzet per betalingsmethode
  Omzet per medewerk(st)er per omzetgroep
  Klanthistorie
  Debiteuren overzicht met melding bij openstaande rekeningen
  Zeer compleet financiëel weekoverzicht
  Koppeling met Yuki Boekhouden mogelijk

Hieronder een aantal scherm afbeeldingen van ons kassa systeem:

Wat zijn de kosten? 

Eénmalig betaal je €85,- voor de aanmeldkosten. Hiervoor gaan wij je salon aanmelden op onze software en sturen wij je de unieke inlogcodes voor jouw kassa software. Vervolgens heb je maar liefst een proeftijd van 3 maanden! Tijdens deze proeftijd kun je de kassa gratis gebruiken. Na de gratis proeftijd van 3 maanden nemen wij contact met je op. Besluit je om door te gaan? Dan betaal je slechts €15,- per maand. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. 

Hulp nodig?  

Wij zitten altijd voor je klaar om je te helpen met allerlei vragen. Bel ons gerust, daar zitten we voor. Gratis uiteraard!

 • BTW aangifte nu een fluitje van een cent

  BTW aangifte nu een fluitje van een cent

  Werk je met de kassa van 1Beautyafspraak.nl dan is de btw aangifte een fluitje van een cent. Als ondernemer moet je zorgen dat je je...

  Lees meer
 • Afspraak button op je eigen website

  Afspraak button op je eigen website

  Het is belangrijk dat klanten je weten te vinden en op ieder moment een afspraak kunnen maken....

  Lees meer
Meer nieuws