Software voor barbier

Afspraak button op je eigen website

Het is belangrijk dat klanten je salon weten te vinden en op ieder moment kunnen reserveren....

Heb je wel eens gerealiseerd dat je omzet misloopt, wanneer je niet bereikbaar bent wanneer je salon is gesloten of doordat je in behandeling zit?

Werk je met de online agenda van 1Beautyafspraak.nl, dan is je salon veel beter vindbaar op het internet en ben je altijd bereikbaar voor boekingen. Wanneer een (potentiële) klant jouw salon op het internet heeft gevonden, is het een must dat deze klant gelijk een afspraak bij jouw salon kan maken.

Heb je een eigen website, dan kun je hier een "maak een online afspraak" button op plaatsen die direct doorlinkt naar de afsprakenpagina voor jouw online agenda. Klanten kunnen dan ook via jouw website direct online reserveren. 

De meeste mensen bedenken 's avonds dat ze weer eens naar de schoonheidsspecialiste of nagelstyliste willen. Heb je online agenda van 1Beautyafspraak.nl dan kunnen klanten afspraken maken via:

  Via 1Beautyafspraak.nl
  Via een link op je eigen website *
  Via 1Afspraak.nl
  Via Facebook

* een boekingsbutton die je op je website kunt plaatsen. Via deze button kunnen klanten direct een online afspraak maken bij jouw salon.                                                            

Vraag een demo aan


Werk je alleen? Dan bevelen wij je de ZZP-bundel aan waarin je de kassa en de online agenda voor € 22,50 per maand gebruikt.

 • BTW aangifte nu een fluitje van een cent

  BTW aangifte nu een fluitje van een cent

  Werk je met de kassa van 1Beautyafspraak.nl dan is de btw aangifte een fluitje van een cent. Als ondernemer moet je zorgen dat je je...

  Lees meer
 • Afspraak button op je eigen website

  Afspraak button op je eigen website

  Het is belangrijk dat klanten je weten te vinden en op ieder moment een afspraak kunnen maken....

  Lees meer
Meer nieuws