Online afspraken - Meer omzet voor jouw salon - 1Afspraak.nl

Online afspraken

Online afspraak maken

Online een afspraak maken is tegenwoordig niet meer weg te denken. Klanten maken een afspraak wanneer het hun uitkomt.  Wanneer een klant online een afspraak kan maken in een salon, is de salon altijd bereikbaar voor reserveringen. Dit gebeurt overdag, maar ook veel mensen maken 's avonds een afspraak.

Hoe werkt het?

Als beheerder van je salon ontvang je een inlogcode om in te loggen in jouw beheergedeelte. Je kunt de agenda precies zo in te vullen zoals jij dat wenst. Je voert de behandelingen in, de behandeltijden, openingstijden en de werktijden. Vervolgens kun je online. Heb je vragen? Wij zijn altijd bereikbaar en bereid je te helpen.

De klant maakt via het online afsprakensysteem direct een afspraak in jouw salon.  Dit kan altijd en overal; via het online reserveringssysteem van 1BeautyAfspraak.nl of 1Afspraak.nl, via een reserveringsbutton op je website of via de boekingsbutton op je Facebookpagina. 

Nadat de klant de online afspraak heeft gemaakt, ontvangt de klant automatisch een bevestiging per e-mail. In de bevestiging staat de datum, tijd en behandeling vermeld en eventueel ook de gewenste medewerker. 

Een dag voor de afspraak, ontvangt de klant een herinnering van de afspraak. Hierdoor heb je als salon nog nauwelijks no-shows. 

Met het online afsprakensysteem bespaar je veel tijd in de salon en ontvang je veel nieuwe reserveringen. Jouw salon is 24 uur per dag bereikbaar voor afspraken en zeer goed vindbaar op het internet. 

Een online afspraak geeft rust in de salon. Terwijl jij bezig bent met een behandeling en de klant in de salon alle aandacht geeft, kan een andere klant een afspraak maken bij jouw salon. De reservering komt direct in je agenda te staan.

Zelf een afspraak maken

Natuurlijk blijven er reserveringen die je zelf in de agenda moet zetten. Klanten die na een behandeling direct weer reserveren voor de volgende keer, klanten die telefonisch een afspraak maken, klanten die langs komen voor het maken van een afspraak. Dat kan uiteraard. 

De kosten voor het gebruik van de agenda is geheel gratis. Wanneer je zelf een afspraak in de agenda zet, wordt ook deze afspraak keurig bevestigd wanneer je dat wenst. Geen maandelijkse kosten.

Voordelen van dit online afsprakensysteem:

  Meer reserveringen en hierdoor meer omzet
  Klanten kunnen online een afspraak maken bij jouw salon via diverse kanalen, online reserveringssystemen of Social Media
  Online afspraken bespaart veel tijd
  Je hebt je agenda optimaal gevuld met afspraken
  Jouw salon is beter vindbaar op het internet
  Reserveringen kunnen 24 uur per dag worden gemaakt
  Veel nieuwe klanten
  Minder no-shows in de salon; klant ontvangt bevestiging en afspraakherinnering
  Online agenda is overal te raadplegen; vanaf iedere computer of tablet
  Jouw salon heeft een eigen informatiepagina (hierdoor beter vindbaar op internet )
  Gratis support
  Klanten zullen het erg waarderen wanneer jij online te reserveren bent

De voordelen van online afspraken voor de klant:

  24/7 de mogelijkheid om een afspraak te maken via 1BeautyAfspraak.nl
      (eventueel ook via Facebook of via de website van de salon)
  Eenvoudig om de dichtstbijzijnde salon te vinden
  Afspraak plannen op het moment dat het je beste uitkomt
  Afspraakbevestiging en afspraakherinnering per e-mail
  Een specifieke medewerk(st)er kunnen kiezen

Wat zijn de kosten? 

Met dit reserveringssysteem heb je geen vaste maandelijkse kosten. Je betaalt alleen wanneer het je ook iets oplevert. Dat is maximaal 0,45 cent per online afspraak. Hiervoor heb jij direct de afspraak in je agenda staan, heeft de klant een bevestiging ontvangen en ontvangt de klant een herinnering van de afspraak. Voor je eigen reserveringen en het gebruik van de kassa betaal jij helemaal niks. 

Daarnaast heeft de online agenda van 1BeautyAfspraak.nl  maar liefst een proeftijd van 6 maanden!

Tijdens deze proeftijd van 6 maanden kunnen er gratis tot 250 online afspraken bij je salon worden gemaakt.

Eénmalig betaal je slechts €85,- aanmeldkosten. Hiervoor gaan wij je salon aanmelden op onze systemen. Wij zorgen dat jouw salon goed vindbaar is op op het internet via onze reserveringssystemen.

Wil je na de proeftijd gebruik blijven maken van de online agenda?

Je schaft dan voor je online afspraken een puntenbundel aan. Een online  afspraak kost je slechts 1 punt. Deze punten betaal je via een prepaid puntenbundel. Wanneer je een punten bundel aanschaft, betaal je tussen de € 0,25 en € 0,45 per online gemaakte afspraak. (Dit hangt af van de grootte van de puntenbundel die je aanschaft)

Het verdere gebruik van de online agenda inclusief klantenkaarten is helemaal GRATIS.

Heb ik een eigen website nodig om gebruik te maken van dit online afspraken systeem?

Nee hoor, om dit reserveringssysteem te gebruiken heb je GEEN eigen website nodig.

Kosten puntenbundel

1BeautyAfspraak.nl en 1Afspraak.nl kennen geen vaste abonnementskosten. Je betaalt alleen één punt per online gemaakte afspraak. De betaling gaat via een prepaid puntentegoed. Je schaft hiervoor één van de onderstaande puntenbundels aan. Per online gemaakte afspraak wordt er automatisch 1 punt afgeschreven. Maximaal betaal je voor een online afspraak €0,45. Dat kan toch altijd uit?

Bundel A

250 punten

€ 112,50

(€ 0,45 *)

Bundel B

500 punten

€ 200,-

(€ 0,40*)

Bundel C

1000 punten

€ 350,-

(€ 0,35 *)

Bundel D

1500 punten

€ 495,-

(€ 0,33 *)

Bundel E

2500 punten

€ 750,-

(€ 0,30 *)

Bundel F  5000 punten € 1250,- (€ 0,25 *)


*per online gemaakte afspraak, afspraken die je zelf in de agenda invoert, zijn gratis.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Voorbeeld; Er worden 25 online afspraken in een maand bij je salon gemaakt, dan betaal je alleen maar deze 25 online afspraken. Een online afspraak kost maximaal € 0,45. Bij 25 online afspraken is dit dus maximaal € 11,25 per maand. Maximaal geven we hier aan, want het is ook mogelijk om een grotere bundel te kopen waardoor de prijs per online gemaakte afspraak lager wordt.

Een puntenbundel gekocht? Dan kun je de agenda uiteraard ook gebruiken voor alle (telefonische) afspraken en voor de klantenkaarten. De telefonische afspraken die jij zelf in je agenda zet, kosten helemaal niks. Deze afspraken worden ook kosteloos bevestigd aan de klant en deze klanten ontvangen ook een herinnering van de afspraak.

Geen contract of opzegtermijn

Wij werken niet met een contract of een opzegtermijn. Wij zijn een toegankelijk partner die het leuk vindt om met jou samen te werken. En dat is terug te vinden in de boekingen die klanten maken via onze reserveringssystemen. 1Afspraak.nl verwerkt meer dan 1.000.000 afspraken per jaar.

Optioneel voor de online agenda gebruikers:

  Nieuwsbrief per e-mail
  Persoonlijke verjaardag e-mail

Samengevat

Met 1BeautyAfspraak.nl en 1Afspraak.nl komen online afspraken direct in je agenda. Je hebt geen vaste kosten en betaalt alleen maar wanneer het je ook iets oplevert. Minder telefoon en beter vindbaar via het internet. Meer klanten en dus meer omzet.

Eénmalige aanmeldkosten €85,-  en een proeftijd van 6 maanden (tot 250 online afspraken)

Iets voor jouw salon?

1BeautyAfspraak.nl verwerkt online afspraken voor de beauty branche:

- Beauty salons - Nagelstudios - Massage salons - Zonnestudios - Pedicures - Kappers - Kapsalons - Barbers - Huidverbeteraars - Schoonheidsalons - Accupuncturisten - Psychologen

1Afspraak.nl verwerkt online afspraken voor allerlei branches.  

Heb je nog vragen? Wij hebben een zeer lage drempel, dus bel gerust!

Wij geven je graag telefonisch een vrijblijvende demonstratie.
 

Vraag een demo aan


Gratis support  

Onze helpdesk is op werkdagen altijd beschikbaar. Onze medewerkers helpen je heel graag met al je vragen. 

 • BTW aangifte nu een fluitje van een cent

  BTW aangifte nu een fluitje van een cent

  Werk je met de kassa van 1Beautyafspraak.nl dan is de btw aangifte een fluitje van een cent. Als ondernemer moet je zorgen dat je je...

  Lees meer
 • Afspraak button op je eigen website

  Afspraak button op je eigen website

  Het is belangrijk dat klanten je weten te vinden en op ieder moment een afspraak kunnen maken....

  Lees meer
Meer nieuws