Meer omzet in je salon - Online agenda - 1Afspraak.nl

Online agenda

Zeer gebruiksvriendelijk reserveringssysteem!

Een salon die met de online agenda van 1BeautyAfspraak.nl werkt, is 24 uur per dag bereikbaar voor afspraken en zeer goed vindbaar op het internet. Als salon eigenaar ben je altijd het liefst bereikbaar voor afspraken, maar het moet niet ten koste gaan van te veel vrije tijd. De online agenda van 1BeautyAfspraak.nl heeft de deuren van de salons geopend, zelfs op momenten wanneer de deuren van de salon eigenlijk dicht zitten.

Hoe werkt de online agenda? 

Als salon eigenaar geef je éénmalig in het beheer gedeelte aan wanneer de salon geopend is, de naam/namen van de medewerker(s), de werkroosters, de behandelingen en de tijden van de behandelingen. Vervolgens kun je online. Dit klinkt heel simpel. En dat is het ook.

Klanten kunnen vervolgens op diverse manieren een online afspraak maken in de agenda van jouw salon. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ondertussen kun jij lekker door werken en de klant in de salon alle aandacht geven. Prettig voor jou, maar ook voor de klant.

Een online afspraak maken is erg gemakkelijk voor je klanten. Laagdrempelig, snel en eenvoudig. Ook voor jou, want met ons real time systeem hoef je afspraken niet zelf te bevestigen. Na het maken van een afspraak ontvangt de klant keurig een afspraakbevestiging en een dag voor de afspraak ontvangt de klant een afspraakherinnering. Ook als er wijzigingen of annuleringen zijn, wordt hiervan, indien gewenst, een bevestiging per email verzonden.

En wanneer een klant belt om een afspraak te maken, zet je deze afspraak heel eenvoudig zelf in de agenda.

Maar waarom een online agenda?

Alle voordelen voor de salon eigenaar:

  Meer omzet door meer reserveringen
  Boekbaar via groot online reserveringssysteem en evt. via link op eigen website en via Facebook
  Tijdbesparend
  Optimale agendavulling
  Betere online vindbaarheid
  Altijd bereikbaar voor reserveringen, 24 uur per dag
  Nieuwe klanten
  Minder no-shows; klant ontvangt bevestiging en afspraak herinnering
  Uw agenda overal te raadplegen; vanaf iedere computer of tablet
  Eigen informatiepagina op 1BeautyAfspraak.nl (hierdoor beter vindbaar op internet )
  Gratis vriendelijke helpdesk
  Klantwaardering; jouw klanten zullen het erg waarderen wanneer jij online te reserveren bent

De voordelen voor de klant:

  24/7 de mogelijkheid om een afspraak te maken via 1BeautyAfspraak.nl
      (eventueel ook via Facebook of via de website van de salon)
  Eenvoudig om de dichtstbijzijnde salon te vinden
  Afspraak plannen op het moment dat het je beste uitkomt
  Gratis afspraak bevestiging en -herinnering per e-mail
  Een specifieke medewerk(st)er kunnen kiezen

Wat zijn de kosten? 

De online agenda van 1BeautyAfspraak.nl heeft maar liefst een proeftijd van 6 maanden!

Eénmalig betaal je slechts €85,- aanmeldkosten.

Na het invoeren van de openingstijden, medewerk(st)ers, werkroosters en behandelingen ben je online te reserveren via onze boekingssite en (wanneer je die hebt) via je eigen website of Facebookpagina. Tijdens deze proeftijd van 6 maanden kunnen er gratis tot 250 online afspraken bij je salon worden gemaakt. Richt de agenda naar eigen wens in, bepaal zelf hoeveel tijd je reserveert per behandeling. Met één druk op de knop pas je dit later eventueel net zo eenvoudig weer aan.

Wil je na de proeftijd gebruik blijven maken van de online agenda?

Vast en zeker en waarom ook niet? Je hebt geen vaste kosten per maand, maar betaalt alleen per online gemaakte afspraak. Je betaalt dus alleen wanneer het je ook iets oplevert. Dat vinden wij logisch en dat kan altijd uit!

Je schaft dan een puntenbundel aan. Dit kan online uiteraard. Een online gemaakte afspraak in de salon kost je slechts 1 punt. Deze punten betaal je via een prepaid puntenbundel. Je betaalt de hele online agenda dus alleen per online gemaakte afspraak. Wanneer je een prepaid punten bundel tegoed aanschaft, betaal je tussen de € 0,25 en € 0,45 per online gemaakte afspraak. (Dit hangt af van de grootte van de puntenbundel die je aanschaft) Het verdere gebruik van de online agenda inclusief klantenkaart is GRATIS.

Om ons systeem te gebruiken heb je GEEN eigen website nodig.

Kosten puntenbundel

1BeautyAfspraak.nl kent geen abonnementskosten. Je betaalt slechts per online gemaakte afspraak. De betaling gaat via een prepaid puntentegoed. Je schaft hiervoor één van de onderstaande puntenbundels aan. Per online gemaakte afspraak wordt er automatisch 1 punt afgeschreven.

Bundel A

250 punten

€ 112,50

(€ 0,45 *)

Bundel B

500 punten

€ 200,-

(€ 0,40*)

Bundel C

1000 punten

€ 350,-

(€ 0,35 *)

Bundel D

1500 punten

€ 495,-

(€ 0,33 *)

Bundel E

2500 punten

€ 750,-

(€ 0,30 *)

Bundel F  5000 punten € 1250,- (€ 0,25 *)


*per online gemaakte afspraak, afspraken die je zelf in de agenda invoert, zijn gratis.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Voorbeeld; Er worden 25 online afspraken in een maand bij je salon gemaakt, dan betaal je alleen maar deze 25 online afspraken. Een online afspraak kost maximaal € 0,45. Bij 25 online afspraken is dit dus maximaal € 11,25 per maand. Maximaal geven we hier aan, want het is ook mogelijk om grotere bundels kopen waardoor de prijs per online gemaakte afspraak lager wordt.

Een puntenbundel gekocht? Dan kun je de agenda uiteraard ook gebruiken voor alle (telefonische) afspraken en voor de klantenkaarten. De telefonische afspraken kosten uiteraard helemaal niks.

Wij werken niet met een contract of een opzegtermijn. Eenvoudig en toegankelijk is ons motto. En dat is terug te vinden in de boekingen die klanten maken via ons systeem. 1Afspraak.nl verwerkt meer dan 1.000.000 afspraken per jaar.

Optioneel voor onze agenda gebruikers:

  Nieuwsbrief per e-mail
  Persoonlijke verjaardag e-mail

Samengevat

Minder telefoon en beter vindbaar via het internet. Meer klanten en dus meer omzet. Veel van je klanten hebben overdag weinig tijd om telefonisch een afspraak te maken. Zelf ben je telefonisch niet altijd optimaal bereikbaar. Met 1BeautyAfspraak.nl wordt de agenda zelf gevuld. Je hebt geen vaste kosten en betaalt alleen maar wanneer het je ook iets oplevert.

Eénmalige aanmeldkosten €85,-  en een proeftijd van 6 maanden (tot 250 online afspraken)

Morgen kan jouw salon ook al online staan!

Is bovenstaande niet helemaal duidelijk of heb je nog vragen? Wij hebben een zeer lage drempel, dus bel gerust!

Wij geven je graag telefonisch een vrijblijvende demonstratie.
 

Vraag een demo aan


Helpdesk 

De gratis helpdesk van 1Afspraak.nl is op werkdagen altijd beschikbaar. Onze medewerkers helpen je heel graag met al je vragen. Problemen kennen wij niet, die lossen we op! Wij hebben liever dat je 10 keer te vaak belt, dan 1 keer te weinig.

 • BTW aangifte nu een fluitje van een cent

  BTW aangifte nu een fluitje van een cent

  Werk je met de kassa van 1Beautyafspraak.nl dan is de btw aangifte een fluitje van een cent. Als ondernemer moet je zorgen dat je je...

  Lees meer
 • Afspraak button op je eigen website

  Afspraak button op je eigen website

  Het is belangrijk dat klanten je weten te vinden en op ieder moment een afspraak kunnen maken....

  Lees meer
Meer nieuws