ZZP bundel; Kassa en Online Agenda - 1BeautyAfspraak.nl

ZZP bundel

Ben jij een ZZP-er in de beautybranche? Dan hebben wij voor jou een speciale ZZP bundel ontwikkeld waarin je de online agenda en de kassa voor slechts € 22,50 per maand kunt gebruiken.

Een must voor iedere zelfstandige!

Vooral voor een ZZP-er is een online agenda een “must” en de ideale oplossing om altijd bereikbaar te zijn voor (potentiële) klanten. Een afspraak kan online worden gemaakt in jouw agenda op tijden wanneer jij dat wilt. Een online agenda is uiteraard ook zeer ideaal wanneer er een klant in de stoel zit/ligt. Je kan doorgaan met je behandeling, terwijl de nieuwe afspraken van klanten worden gemaakt en in automatisch in jouw agenda komen te staan. Daarnaast blijf je uiteraard ook telefonisch bereikbaar.

Inhoud ZZP bundel:

  Online agenda (met link op eigen website en Facebookpagina mogelijk)
  Uitgebreide kassa systeem
  Boekbaar via de website van 1Beautyafspraak.nl /1Afspraak.nl
  Klanten ontvangen een bevestiging en een afspraak herinnering
  Inclusief verjaardag e-mail voor klanten
  Proeftijd van 3 maanden

De prijs van deze bundel bedraagt slechts € 22,50 per maand.
De éénmalige aanmeldkosten bedragen €85,-. Vervolgens heb je een proeftijd van 3 maanden. 

Optioneel:

  Nieuwsbrieffunctie (kosten voor activatie € 2,50 per maand)

Opzegtermijn van de ZZP-bundel is 1 volle kalendermaand. Deze bundel is alleen door een ZZP-er aan te schaffen. (max. 1 persoon in de agenda). In deze bundel zitten maximaal 500 online afspraken per jaar.

Het succes van de ZZP bundel

Nederland kent veel ZZP-ers in de beautybranche. Het ondernemen spreekt hun aan en ze genieten van de vrijheid in hun eigen bedrijf. Het is een bewuste keuze om alleen te blijven werken met eventueel een mooie samenwerking met een andere ZZP-er. Veel ZZP-ers werkten al met de online agenda van 1Afspraak.nl en zochten naar een kassasysteem dat bij hun paste. Niet ingewikkeld om mee te werken en tegen een gering tarief.  Met de start van deze ZZP-bundel stapten bijna alle ZZP-ers over van de online agenda naar de online agenda met de kassa in deze mooie ZZP-bundel. 

Interesse? Wij geven graag een vrijblijvende demonstratie van de online agenda en de kassa. Bel gerust met vragen of klik hier om een demonstratie aan te vragen. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen om een tijdstip met jou te plannen voor deze online demo. Voor de demo nemen wij telefonisch contact met je op en ontvang je een inlogcode van ons om mee te kijken op onze computer. Tijdens deze demo laten we je dan in vogelvlucht zien hoe de online agenda en de kassa werkt. Eventuele vragen kun je dan ook stellen. Ben je enthousiast na wat je hebt gezien? Dan kunnen we overgaan tot een proefperiode van de ZZP-bundel van 3 maanden. 

Gratis helpdesk voor ZZP-ers

Ook voor deze ZZP-bundel geldt dat onze helpdesk altijd klaar staat voor vragen van onze ZZP-ers. Vragen kunnen snel gesteld worden via de telefoon of via de e-mail. Wij kennen geen problemen, want die lossen we met jou op. Vragen kun je altijd stellen, daar zitten we voor. Het is belangrijk dat jij precies weet hoe je het maximale uit het online reserveringssysteem en kassasysteem kunt halen. 

De ZZP bundel is er voor de zelfstandige schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure, masseur, acupuncturist, kapper/kapster/ zonnestudio eigenaar etc. 

 

ZZP bundel:

- zzp software - zzp agenda - Software nagelstudio - Software pedicure - Software beautysalon - Online Agenda schoonheidssalon - Kassa Schoonheidssalon - Software Kapsalon - Software schoonheidssalon - Agenda schoonheidssalon -software zzp-er - zzp online agenda - zzp kassa -software zzp pedicure - software zzp schoonheidsspecialiste - software zzp schoonheidssalon - software zzp massage - software zzp nagelstyliste - afsprakenboek zzp - online agenda op proef - zzp salon - zzp kapsalon

 

 • BTW aangifte nu een fluitje van een cent

  BTW aangifte nu een fluitje van een cent

  Werk je met de kassa van 1Beautyafspraak.nl dan is de btw aangifte een fluitje van een cent. Als ondernemer moet je zorgen dat je je...

  Lees meer
 • Afspraak button op je eigen website

  Afspraak button op je eigen website

  Het is belangrijk dat klanten je weten te vinden en op ieder moment een afspraak kunnen maken....

  Lees meer
Meer nieuws